Meditaatio

Meditaatio on askel kohti tasapainoa

Meditaatio on oleellinen osa hyvinvointia ja eheytymistä. Se avaa mielellemme tien rauhaan ja tasapainoon.  Meditaatiossa ”pujahdetaan” päivittäisen ajatusten massan läpi hiljaisuuteen, jossa huomiotamme ei vie mikään vaan rauha ja tasapaino vallitsevat. Meditaatio on stressin vastavoima ja se vaikuttaa juuri päinvastaisilla tavoilla kuin stressi. Se puhdistaa mielemme.

Mihin meditaatio vaikuttaa?

Nykymaailma on täynnä ”melua” ja ”törkyä” ja sen keskellä jaksaminen vaatii hiljaisuuden uudelleenlöytämistä. Säännöllinen meditointi vaikuttaa suoraan henkiseen hyvinvointiisi ja jo kuukauden meditaatiojakso muuttaa aivojesi kytkentöjä ja tuo elämääsi uutta rauhaa ja harmoniaa. Se alentaa sykettä ja verenpainetta, vähentää verihiukkasten sakkautumista, parantaa hormonitoimintojen tasapainoa ja vie kaikkia elintoimintoja kohti tasapainoa. Kaikkein suurin muutos tapahtuu mielessäsi. Meditaatio on ainakin 6000 vuotta vanha viisaus, jota on harjoitettu kaikissa maailman traditioissa. Riittää että otamme sen jälleen käyttöömme.

Voin auttaa sinua tällä tärkeällä matkalla

Olen osallistunut lukuisiin Chopra Centerin koulutuksiin ja valmistuin Primordial Sound Meditaatiokouluttajaksi 2010. Meditoin säännöllisesti kaksi kertaa päivässä ja tiedän ja tunnen meditaation hyödyt itsessäni. Olen kokenut tuhansia meditaatiosessioita. Meditaatiokouluttajana olen saanut seurata lukuisia eheytymistarinoita ja nähnyt miten meditaatio vaikuttaa konkreettisesti hyvinvointiin. Kaksipäiväisillä Primordial Sound Meditaatiokursseillani saat elämääsi uuden suunnan kohti harmoniaa ja tasapainoa. Katso koulutusosiosta lisää tietoa aiheesta ja tee elämäsi paras päätös!

Äänimeditaatioita käyttöösi, lataa ja kuuntele! 🙂

Sivuston alareunassa olevasta sovelluksesta voit ladata ohjattuja äänimeditaatioita, ne soveltuvat hyvin päivittäiseen rauhoittumiseen ja tasapainoittumiseen. Siirrä tiedostot esim. puhelimeesi ja kuuntele vaikka junassa tai bussissa. Tiedoston nimi kertoo meditaation teeman. Lataa, kuuntele ja nauti! Kannattaa kuunnella kuulokkeilla.  🙂

CclogonlplogoHESuosittelee3

”Tärkeintä on että meditoit.”  – Davidji, Chopra Center