Meditoiva bisnesmies

Camp Andaman – Paratiisiretriitti


Tagged: , , , , , , , , , ,


Camp Andaman
Camp Andaman

Lataa akkusi

Meille energiaolennoille, eli kaikille meille, on auttamisen ja välittämisen keskellä erityisen tärkeää muistaa ladata myös omia akkujamme. Se, miten sen teemme, on meille jokaiselle hieman eri juttu. Joku nauttii bilettämisestä hyvässä seurassa, joku hiljaisuudesta vuorilla tai metsän siimeksessä, joku meren rannalla lokoilusta. Joku joogaa ja toinen tekee jotain ihan muuta. Tärkeää on, että antaa hyvän energian ja värähtelyn lisääntyä.


Luovuus kukkimaan
Hidastaminen ja uuden, puhtaan energian vastaanottaminen on edellytys luovuuden tilan olemassaololle ja kukoistamiselle. Kun oma varaustila on hyvä, voi päästää irti turhasta ja tehdä tilaa luovuudelle ilman pelkoja arvostelusta tai tuomituksi tulemisesta. Antaa vaan luovuuden kukoistaa ilman uskomusten rajoituksia ja sallia intuition avata reittejä uuteen elämään.


Camp Andaman
Mikä on Camp Andaman? Ystäväni Risto Kuulasmaa ja Henrik Johansson ryhtyivät jo jonkin aikaa sitten herättelemään ajatusta taianomaisesta itsensä löytämisen retriitistä, jossa jokainen saisi paitsi mahdollisuuden ladata akkujaan, myös mahdollisuuden löytää todellisen voimansa ja luovuutensa. Retriitistä, jossa saisi apua ja ohjausta oman johtajuutensa uudenlaiseen oivaltamiseen ja oman elämäntehtävänsä löytämiseen. Juuri tästä on Camp Andamanissa kysymys.

Andaman
Andaman

10 päivää sielunhoitoa

Risto kiteyttää asiaa näin: “ Camp Andaman on mahdollisuus syventää ja selkeyttää omaa polkua. Käytämme osallistavia metodeja, joiden avulla kulunut vuosi laitetaan nippuun ja luodaan yhdessä suunnitelma alkavalle vuodelle. Meillä kummallakin on ollut etuoikeus osallistua vastaaviin vetäytymisiin ja retriitteihin vuosien saatossa. Henrik on pohjoismaiden johtava fasilitoija, jonka ohjauksessa mm. Greenpeacen ja Ikean johtajat ovat suunnitelleet tulevaisuuttaan. Nyt pyrkimyksemme on synnyttää näitä kokemuksia ja taitoja yhdistelevä ohjelma pienelle ryhmälle. Eikä haittaa, että leiriydymme maailman kauneimmaksi kutsutuilla saarilla. Ohjelmassa on joogaa ja ohjattua meditointia kokeneiden vierailevien opettajien johdolla. Jokaisella on tilaa ja aikaa käynnistää uusi vuosi poikkeuksellisissa olosuhteissa.”

Valon keidas
Paikanpäältä leirin valmisteluista tavoitettu Henrik Johansson on käynyt Andamanin saariryhmällä useita kertoja. Unelma omasta leiristä on kytenyt pitkään: “Saaret sijaitsevat Benglain lahdella Intian valtameressä. Paratiisimainen luonto on häkellyttävän kaunis, saarien viidakoissa asuu useita alkuasukasheimoja. Andaman on puhtauden ja aitouden tyyssija, jossa elämä nautitaan tuoreena, sellaisena kuin se meille annetaan, ilman suojakaasua ja säilöntäaineita, ilman turhaa hälinää ja melua. Siksi se paras paikka tälle kohtaamiselle.”

ANDAMAN WAVEHyvää tekevä retriitti

Ensimmäinen Camp Andman on kokeileva beta-leiri, jonne Risto ja Henrik ovat kutsuneet ystäviään. Ystäville on annettu edelleen mahdollisuus kutsua mukaan muita. Noin 20 hengen orgaanisesti syntyneessä ryhmässä on osallistujia kuudesta eri maasta. Andamaaneilla tutkitaan mahdollisuutta synnyttää leiristä vuotuinen perinne.

“Tavoitteenamme on jättää osallistujat ja leiripaikkamme kauniimmaksi kuin sinne tullessamme. Jokainen tulee leirille itsensä näköisenä, tarjoamme puitteet ja ryhmän viisauden niin pieniin ratkaisuihin kuin isompiin elämänmuutoksiinkin. Jokainen päättää itse suunnitteleeko workshopeissa omaa henkilökohtaista elämäänsä vai keskittyykö esimerkiksi työasioiden kehittämiseen. Yhtä kaikki, jokainen osallistuja on saman arvoinen ja auttaa kaverin ongelmassa tai unelman toteutumisessa.”, Risto summaa.

Andaman-bottleCamp Andaman on elämä.
Camp Andaman antaa viitteet siitä mitä, elämäsi voi olla. Ilon ja riemun valaisemaa johdatuksen ja auttamisen tietä, jossa oikeat asiat alkavat toteutua itsestään maailmankaikkeuden tukemana. Se on todellinen latausmahdollisuus Sielunsa kanssa jo tuttavuutta tehneille, uuden ajan auttajille. Se on myös mahdollisuus tukea alkuperäisiä kansoja heidän omassa kehityksessään, perinteensä ja viisautensa säilyttäen. Samalla se on myös velvollisuus jakaa yhteistä viisautta eteenpäin.
Camp Andaman tekee hyvää monella tasolla. Jos tunnet Camp Andamanin kutsun, perehdy aiheeseen kotisivuilla. Beta-leirille on vielä muutama paikka vapaana. www.campandman.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s